Link til forsiden
Opening time
Monday - Thursday: 9.00 to 14.00
Friday: 9.00 to 12.00
Subsite
Kyst Online

Strandfesten er sikret i Malle By de næste 5 år

3.21.2017
PRESSEMEDDELELSE:
 
I Malle By øst for Thisted er midsommeren i mere end 25 år blevet fejret med en strandfest. I telte samles op til 600 borgere, og med en dispensation vil teltene også i de næste år kunne danne ramme om festlighederne.

Teltpladsen ligger ned til Limfjorden og dermed inden for strandbeskyttelseslinjen. Derfor skal der en dispensation til for at sætte de telte op, som udgør fundamentet for strandfesten i Malle. En sådan dispensation har Kystdirektoratet netop givet til Sennels Borger- og Kulturforening, som arrangerer strandfesten.

- Det er helt afgørende for os, at vores fest holdes på stranden, som er en fantastisk ramme med den smukke beliggenhed. Vi er rigtigt glade for den smidighed, vi har mødt i Kystdirektoratet, som har været behjælpelige med at få dispensationen hurtigt igennem. Vi, og hele byen, er glade for, at vi nu kan holde en fest, som hvert år er med til at samle byen, siger Peter Christensen fra Sennels Borger- og kulturforening.

I afgørelsen er der givet dispensation til at opstille to telte på henholdsvis 800 og små 100 m2 på pladsen ved stranden i to uger omkring Sankt Hans. Der vil stadig være fri passage på stranden, og når teltene igen pilles ned, skal pladsen se ud som før festen.

Ansøgning kom i god tid
Sennels Borger- og kulturforening har sendt deres ansøgning om dispensation i god tid, og selvom der er en klagefrist på fire uger, efter de har fået afgørelsen, er der stadig god tid inden, strandfesten skal løbe af stablen. En afgørelse må nemlig ikke benyttes, før de fire ugers klagefrist er udløbet.

Dispensationen, der er givet til Sennels Borger- og Kulturforening, er en såkaldt ramme-dispensation, som betyder, at den er gældende for de næste 5 år, således at der ikke skal søges om dispensation hvert år til strandfesten.

Kontaktinformation
Presse- og kommunikationsmedarbejder i Kystdirektoratet, Jette Stensgaard, jst@kyst.dk, 91 35 74 32


Copyright © 2009 Kystdirektoratet   |  Højbovej 1  |  7620  Lemvig
Telefon +45 99 63 63 63  |    kdi@kyst.dk  | CVR-nummer: 36 87 61 15

Webdesign & CMS by MCB Denmark